آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز و به ویژه دانشجویان جدید صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاقی، توام با موفقیت و سعادت را خواهانیم .

فرا رسیدن ماه محرم را به پيشگاه آقا امام زمان (عج) و بر عاشقان اباعبدالله‌ الحسین‌(ع) تسلیت عرض می‌نمایم.

قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.

بار دیگر فصلی از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد و ملائک بال خود را برای حضور آنان گسترانیده و توفیق خدمت را به  بندگان خود عنایت فرموده است.
آغار سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشکده علوم جغرافیایی و به ویژه دانشجویان جدید الورود که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صمیمانه تبریک گفته و انشاالله اراده خویش را در جهت پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم و معرفت استوار نموده ، راسخ و ثابت قدم در جهت فراگیری علم و دانش همت خویش را به کار بسته و خود را مجهز به سلاح تقوا و پایداری نموده تا بتوانید در سالیان پس از دانشگاه چرخهای علمی و مدیریتی میهن عزیزمان ایران اسلامی را به نحو مطلوب به پیش ببرید.

برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانیم.

عزت اله قنواتی

رئیس دانشکده علوم جغرافیایی