اولین جلسه کمیته همکاری های علمی بین المللی دانشکده علوم جغرافیایی برگزار شد.

اولین جلسه کمیته همکاری های علمی بین المللی دانشکده علوم جغرافیایی در تاریخ 17/03/1395 با حضور دکتر عزت الله قنواتی رییس دانشکده، دکتر موسی کمانرودی معاون پژوهشی دانشکده، دکتر جلالیان معاون آموزشی دانشکده، دکتر اصغر طهماسبی و دکتر سدیدی برگزار شد. کمیته مذکور با هدف هماهنگی، پیگیری و زمینه سازی همکاری های بین المللی این دانشکده با ترکیب اعضا و محورهای زیر با اولویت کشور آلمان و مرکز DAAD تشکیل شده است.

در این جلسه آقای دکتر کمانرودی گزارش هماهنگی ها و پیگیری های به عمل آمده خود با دانشگاه زیگن آلمان برای همکاری با این دانشکده را ارایه نموده و مقرر گردید نامبرده پروپوزال پروژه های پژوهشی و کارگاه های علمی مشترک با آن دانشگاه را در جلسه آتی این کمیته که در تاریخ  24/3/95 برگزار خواهد شد ارایه نماید.

الف- اعضای کمیته                                                      ب- محورهای همکاری

1. دکتر عزت الله قنواتی                                     1. مبادله دانشجو

2. دکتر موسی کمانرودی                                2. . پایان نامه ها و رساله های دانشجویی مشترک

3. دکتر حمید جلالیان                                         3. فرصت های مطالعاتی دانشجویی