ورود به پنل کاربری

بازدید ریاست محترم بنیاد مستضعفان و هیئت همراه از اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی بنیاد علوی در شهرستان لنده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۰ |

روز دوشنبه 21 اسفند، شهرستان لنده میزبان مسئولین عالی رتبه بنیاد مستضعفان بود. در این سفر جناب آقای مهندس سعیدی کیا، مهندس جلالی، دکتر حاج علیزاده و هیئت همراه از فرایند اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی بنیاد محترم علوی در روستای شیتاب بازدید نمودند. این طرح در راستای اقتصاد مقاومتی و با هدف پیشرفت و آبادنی روستاها و مناطق محروم شهرستان لنده و با تاکید بر معیشت پایدار  از اسفند 1396 با همکاری دانشگاه خوارزمی (دانشکده علوم جغرافیایی) آغاز شده و در فاز اول 20 روستای شهرستان را زیر پوشش دارد. در این بازدید ابتدا آقای دکتر طهماسبی از دانشگاه خوارزمی، فرایند آموزش تسهیل گران و برگزاری کارگاههای ارزیابی مشارکتی روستایی را توضیح داده  و سپس دو نفر از نمایندگان روستاییان نقشه مشارکتی منابع روستا را تشریح نمودند. در ادامه جناب آقای مهندس سعیدی کیا به تجربه موفق بنیاد علوی در طرح پیشرفت و آبادانی روستاهای شهرستان قلعه گنج اشاره کرده و بر اهتمام بنیاد علوی برای اجرای طرح در شهرستان لنده تاکید نمودند. ایشان مشارکت فعال و منسجم روستاییان را برای موفقیت طرح ضروری دانسته و تسریع در سازمان دهی و استفاده از ظرفیت های انسانی منطقه را خواستار شدند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 27 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر