ورود به پنل کاربری

گزارش کوتاه از پیشرفت طرح توان افزایی جامعه روستایی شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویر احمد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۱ |
روستاهای گراب کبیر و وحدت آباد میزبان مسئولین محترم بنیاد علوی در شهرستان لنده بودند.
بازدید مسئولین محترم بنیاد علوی از پیشرفت طرح توان افزایی شهرستان لنده در روستاهای گرداب کبیر و وحدت آباد روز دوشنبه 17 اردیبهشت، با استقبال بسیار گرم و پر شور روستاییان انجام شد.
این طرح در راستای اقتصاد مقاومتی و با هدف پیشرفت و آبادانی روستاها و مناطق محروم شهرستان لنده از اسفند ماه 1396 با همکاری دانشگاه خوارزمی آغاز شده و در فاز اول 20 روستای شهرستان را زیر پوشش دارد.
در ابتدا اهالی محترم و خونگرم روستای گرداب کبیر میزبان مسئولین محترم بنیاد، جناب آقای مهندس سعیدی کیا، مهندس جلالی، مهندس یزدان پرست و مسئولین استان و شهرستان بودند. در ادامه هیئت محترم به بازدید از روستای وحدت آباد پرداختند. در این ارتباط آقای دکتر طهماسبی مدیر طرح از طرف دانشگاه خوارزمی به میانگین پیشرفت 70 درصدی مرحله ارزیابی مشارکتی منابع در روستاهای پایلوت اشاره داشته و تاکید کردند که در حال زمینه سازی برای ورود به مرحله دوم طرح و تشکیل گروهها و صندوقهای پیشرفت و آبادانی در روستاها می باشند. سپس، در هر دو روستا 2 نفر از روستاییان به عنوان نماینده، نتایج ارزیابی مشارکتی انجام گرفته در قالب ظرفیت ها و منابع، مشکلات و اولویت ها و راهکارهای پیشنهادی جهت توسعه کسب و کار و اشتغالزایی در روستاها را ارائه نمودند. سپس آقای مهندس سعیدی کیا به تبیین نقش بنیاد علوی در ایجاد شرایط و بستر سازی برای فعالیت ها اشاره کرده و بر ضرورت مشارکت و همکاری روستاییان در تحقق پیشرفت و آبادانی روستاها تاکید داشتند. بازدید هر دو روستا با تشکیل حلقه اتحاد روستاییان، تسهیل گران و مسئولین محترم بنیاد علوی پایان یافت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر